11 işkolunda 12 şubesi olan Memur-Sen Sakarya İl Temsilciliği seçimleri yoğun katılımla geçti. Geçerli oyların tamamını alan Murat Mengen sendikaların şube başkanlarına ve delegelere teşekkür etti. Memur-Sen Sakarya İl Temsilcisi Murat Mengen; "Memur-Sen özelde üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır" dedi.

Mengen; "Memur-Sen için emek harcayan ter döken tüm geçmiş yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Sendikalarımızın büyük bir teveccühü ile tek aday olarak gerçekleştirdiğimiz bu seçimle birlikte bayrağı devralıyor ve daha ileriye taşımak için tüm imkan ve çabalarımızla çalışacağımızın sözünü veriyoruz" şeklinde konuştu.

Seçim sonuçların açıklanmasının ardından Mengen, önceki dönem il temsilciği yapan Öksüzali’ye plaket ve kalem takdim etti. Sendika şube başkanları ve delegeler ile aile fotoğrafı çekilerek tamamlandı.