31 Mart mahalli idareler seçimlerinin Serdivan, Sakarya ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can, milletin iradesiyle yeniden seçilen Başkan Yusuf Alemdar’ı dernek ve muhtarlar adına tebrik etti.

Gönül belediyeciliği

Başkan Alemdar’ın bugüne kadar Serdivan’a kazandırdığı hizmetlerde her zaman sivil toplum kuruluşlarının fikir ve görüşlerine değer verdiğini belirten Muhtar Can, Alemdar’ın bu bağlamda muhtarlarla da uyum içerisinde hareket ettiğini vurgulayarak, kendisine ilettikleri talep ve önerilerinin de ivedilikle çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, belediye olarak muhtarlarla her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını, hizmet noktasında ihtiyaçların belirlenmesi ve çözüme kavuşturulmasında muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

“Dirsek temasında olacağız”

Alemdar, “Öncelikle yerel seçim sonuçlarının hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın kendilerine yetki vererek, mahallenin temsili noktasında görevlendirdiği muhtarlarımızla bugüne kadar nasıl dirsek temasında olduysak, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bizim gayemiz hizmet etmek, ihtiyaçları yerinde tespit ederek en hızlı şekilde sonuç almak. Tüm muhtarlarımıza da bir kez daha görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.