Gerçekleşen ziyarette muhtarlar adına konuşan Erenler Muhtarlar Dernek Başkanı Şaban Süleyman ilçe halkı ve ilçe muhtarları adına Kızılay Erenler Şube Başkanı Ahmet Özgedik’e ve tüm Kızılay ekibine teşekkür etti. Zor günlerde kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmeyen ve her zaman Kızılay’ın varlığından güven duyduklarını ifade eden muhtarlar Kızılay Erenler Şubesinin desteğini unutmayacakları sözünü verdi.

“En ufak bir ayrım yapmadan gece gündüz çalışacağız”

Türk Kızılay’ı Erenler Şube Başkanı Ahmet Özgedik Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Erenler ilçemizde Kızılay olarak gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerde Muhtarlarımız ile istişareye önem verdik. Muhtarlarımız ile sürekli istişare etmek onlarla diyalog halinde olmak bizler için son derece önem arz etmektedir. Genel Başkanımız Sayın Dr. Kerem Kınık’ın ifadeleri ile bizler sadece kendi bölgemizde, kendi memleketimizde değil, bizler büyük bir iyilik hareketinin parçası, evrensel bir hareketiz. Kim olursa olsun mazlumun yanında olmak, kim olursa olsun zalimin karşısında olmak gibi vicdani bir duruş ve sorumluluğumuz var. Genel Başkanımızın dile getirdiği bu sözler doğrultusunda Erenler Kızılay olarak en ufak bir ayırım yapmadan tüm gönüllülerimiz ile birlikte gece gündüz demeden değerli bağışçılarımızın katkılarıylaçalışmalarımızı sürdürdük, bundan sonrada aynı şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

“Muhtarlar olarak Kızılay’ın her zaman yanında olacağız”

Kızılay’ın muhtarlarla organize bir şekilde ihtiyaç sahiplerine yardım etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Erenler Muhtarlar Dernek Başkanı Şaban Süleyman, “Erenler Kızılay kurulduktan sonra biz hiçbir zaman yalnız kalmadık. Erenler Kızılay her zaman yanımıza oldu. Özellikle bu virüs başladığından beri ve özellikle ramazan ayında Kızılay bize çok fazlasıyla destek verdi. Buradan tüm Kızılay çalışanlarına, gönüllülerine ve Erenler Kızılay Şubemizin değerli Başkanına bütün muhtarlar adına teşekkür ediyorum. Başkanımızın ve ekibinin sayesinde bu Ramazan’da ihtiyaç sahibi Vatandaşlarımıza birer kere değil üç, dört kere yardım kolisi götürebildik. Özellikle gönüllüler işini gücünü bırakıp kendi araçlarıyla ihtiyaç sahibi olanların yanında oldu. Bu ramazan kimse aç kalmadı, kimse diyemez ki bir eksiğimiz kaldı. Biz muhtarlar olarak her zaman Kızılay’ın desteğini hatırlayarak Kızılay başkanımızın yanında olacağız” dedi.