Adapazarı ilçesine bağlı köy muhtarları ORKÖY kredileri konusunda merak ettikleri sorulara cevap buldular. Geçtiğimiz haftalarda orman köylülerinin ORKÖY kredi kullanımlarında yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem’in açıklamaları üzerine Adapazarı ilçesindeki köy muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Adapazarı ilçesine bağlı köy muhtarları ile ORKÖY Kredileri ve Türleri ile ilgili toplantı yapıldı. Adapazarı Orman İşletme Müdürlüğü Konferans salonunda yapılan ORKÖY Kredileri Bilgilendirme toplantısına, Adapazarı Orman Bölge Müdür Yardımcısı Musa Çelebi, Adapazarı Orman İşletme Müdürü Nacettin Doğan, ORKÖY Şubesi Ziraat Mühendisi Dr. Emine Altunal, Makine Mühendisi İlhan Gümüşsuyu, Orman Mühendisi Gülden Filiz Çil, İşletme Şefleri, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve Köy muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Adapazarı Orman Bölge Müdür Yardımcısı Musa Çelebi; “Ormanların korunması geliştirilmesi, orman içinde ve bitişiğinde yaşayan köylülerin kalkınmalarına katkı sağlamak amacıyla bu toplantıları tertip ediyoruz, bu toplantıya katılım yapan herkese teşekkür eder hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

ORKÖY kredileri ile ilgili köy muhtarlarının görüşleri, taleplerinin alınmasının ardından diğer sorunları ile ilgili sordukları soruların Bölge Müdür Yardımcısı tarafından cevaplandırılması ile toplantı sona erdi.