Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün tüm mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiği iftar programına Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira, Erenler İlçe Müftüsü Hüseyin Baş’ın yanı sıra çok sayıda muhtar katıldı.

 da katıldı. Ev sahibi olarak davetlileri girişte karşılayan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk misafirleri ile tek tek ilgilendi.

Başkan Öztürk yemekte yaptığı konuşmada, tayini İzmir’in Dikili ilçesine çıkan Kaymakam Mustafa Nazmi Sezgin ile ilgili, “Beş yıldır beraber olduğumuz değerli Kaymakamımız Mustafa Nazmi Sezgin görev süresini doldurduğundan dolayı Erenler Kaymakamı sıfatı ile yaptığımız son iftarımız olacak. Değerli Kaymakamımızın, kendisinin de arzu ettiği memleketine çok yakın bir yer olan İzmir Dikili’ye tayini çıkması bizleri de son derece memnun etmiştir. İlçemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve gittiği yerde başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Öztürk konuşmasının devamında, Muhtarlık görevinin ne denli zor ve meşakkatli olduğunu dile getirerek Muhtarları mesai arkadaşları olarak gördüklerini söyledi. Öztürk, “Bugün burada mahalle ve köy muhtarlarımız ile bir araya geldik. Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar muhtarlarımızı sürekli mesai arkadaşımız olarak gördük bundan sonra da görmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımız da biz de uyum içerisinde canla başla çalışıyoruz. Muhtarlarımız da bizler de yaptığımız hizmeti hakkın rızasını gözeterek yapıyoruz” dedi.

Başkan Öztürk konuşmasının sonunda halk iftarlarına davet yaptı. Öztürk, “23 Temmuz Salı günü Çaybaşı Mahallesi ve 24 Temmuz Çarşamba günü Bekirpaşa mahallesinde düzenleyeceğimiz Halk İftarlarımıza katılımlarınızdan memnuniyet duyarız” dedi.

Erenlere sık sık ziyarete geleceğim

Erenler Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin de bir veda konuşması yaptı. Sezgin, “Ben burada çok memnun ve çok mutluydum. Zaten görev olarak en uzun kaldığım yer, hayat olarak da ömrümde kendi köyümden sonra en uzun yaşadığım ikinci yer. Allah ömür verirse sık sık Erenlere ziyarete geleceğim” dedi.