Başkan Kazan nezdinde yeni dönemde görev yapacak olan Yönetim Kuruluna başarılar dileyen Erol Demir ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Sakarya Barosu’nun Gazilerimiz için gösterdiği hassasiyet için tekrar teşekkürlerini iletti.

“Öncü olduk”
2014 yılında yönetime geldikleri dönemde bir ilke imza atarak şehit aileleri ve gazilere sunulan ücretsiz hukuki destek projesini hayata geçirdiklerini ve aynı zamanda diğer barolara da öncülük ederek ülkemizin diğer illerinde de gazilerimiz ve şehit ailelerimizin bu desteği almaları doğrultusunda yardımcı olduklarını ifade eden Başkan Kazan, “Baromuz tarihinde bir ilk olan ve üstlendiğimiz sorumluluklar içinde kuşkusuz en onurlu ve en önemli hizmet olarak gördüğüm bu projenin daha önce düşünülmemiş olması eksikliğimizdi. Üstlenmiş olduğumuz bu görev her şeyden çok vefa örneğidir. Geçmişimize, tarihimize sahip çıkarak, birlik beraberliğimizi güçlendirecek ve daha güzel bir gelecek inşa etmemizi sağlayacak olan da şüphesiz bu vefa duygusudur” diye konuştu.

Her şartta yanınızdayız”
Büyük deha Mustafa Kemal Atatürk’ün unvanını taşıyan, bu vatan uğruna canlarını ortaya koyan, yaşayan tarihimiz Gazilerimizin her zaman başlarının üstünde yeri olduğunu ifade eden Başkan Kazan, gerek şehit ailelerinin gerek gazilerimizin her şartta yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.