Sakarya İl Müftüsü ve TDV Sakarya Şube Başkanı İhsan Açık başkanlığında İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve İl Müftülüğü Personelinden oluşan heyet, TDV Genel Merkezi’nde Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İlyas Serenli’ye bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Sakarya Müftülüğü heyetini makamında ağırlayan Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İlyas Serenli, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Görev hayatımda ayrı bir yeri olan Sakarya’dan böyle güzide bir ekiple genel merkezimize ziyaret gerçekleştiren İl Müftüsü İhsan Açık’a teşekkür ediyorum. İnşallah bu ziyaret hizmetlerimizin yeni bir ivme kazanmasına vesile olur” dedi.

Sakarya İl Müftüsü İhsan Açık da, “Göreve başladığımızda hayırlı olsun ziyaretiyle bizi onurlandıran Mütevelli Heyet II. Başkanı İlyas Serenli hocamıza hem bir iade-i ziyaret, hem de TDV Sakarya Şubemizin faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme yapıp istişarelerde bulunmak üzere bu ziyareti gerçekleştiriyoruz. Hocamıza bu güzel ev sahipliği için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.  

Daha sonra gerçekleştirilen istişare toplantısının sonunda yapılan hediye takdimiyle program sona erdi.