Abalı Mahallesi sınırlarının 3 kilometreye kadar çıkması ve bölge halkının hizmet alımında zorluk yaşaması nedeniyle ikiye ayrılarak Adapazarı’nın 84’ncü mahallesi olan Mudurnu Mahallesi’nde hafta sonu muhtarlık seçimi yapıldı.4 adayın yarıştığı muhtarlık seçiminde Mustafa Kemal Bayrak 152 oy alarak Mudurnu Mahallesi’nin ilk muhtarı oldu. Diğer adaylardan Kazım Duman 109, Ali Ayar 91 ve Yunus Barutçu 15 oy aldı. Toplam 115 hane bulunan Mudurnu Mahallesi’nde 418 seçmen oy kullandı.

“Örnek seçim oldu”
Mudurnu Mahallesi Muhtarı Mustafa Bayrak “Mudurnu Mahallemizde örnek bir muhtarlık seçimi yaşadık. Seçimde Abalı’dan ayrılarak kurulan Mudurnu Mahallemizin ilk muhtarı olma heyecanı ve mutluğunu yaşıyorum. Seçim süreci boyunca hiçbir olayın yaşanmaması ve dostluk havasında geçmesi bizi olduğu kadar tüm mahalle halkımızı da mutlu etmiştir. Ülkemizin şu günlerde en fazla ihtiyacı olan birlik ve beraberliğin en iyi örneğini seçim çalışmaları boyunca herkese göstermiş bulunuyoruz. Ortak noktamız her zaman mahallemizin en iyi şekilde inşa etmek ve örnek mahalle olmasını sağlamak olmuştur. Bu amaçla hizmete talip olduk ve Mudurnu Mahallesi sakinlerimizin de desteği ile mahallenin ilk muhtarı olduk. Desteğini bizden esirgemeyen bizimle bu yolda yürüyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“En güzel mahalle”

Seçim öncesi bulunduğu vaatlerin arkasında olduğunu kaydeden Bayrak, “Aldığımız sorumluluğun farkında olarak hizmet vereceğiz. Sadece bana oy verenlerin değil bu mahallede nefes alan herkesin muhtarıyım. Şu andan itibaren aldığım bu önemli sorumluluğu fazlasıyla hissettiğimi belirtmek isterim.Allahın izniyle mahallemiz Sakarya’nın en güzel mahallelerinden biri olacaktır.Bize inanan güvenen herkese teşekkür ediyorum” dedi.