Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Sakarya İl Başkanlığı, 15 Temmuz Darbe Girişimini anlatan bir dergi hazırladı. Fetullahçı Terör Örgütü’nün milletin iradesine darbe vurmak istediği geceyi ve sonrasını anlatan dergiye ‘KIYAM’ adı verildi.

Milletin destansı bir kahramanlık gösterdiği 15 Temmuz’u anlatan Kıyam dergisi, dakika dakika FETÖ’nün darbe girişimi, 15 Temmuz’un unutulmaz şehitleri, tüm Türkiye’de darbeye karşı duran MTTB gençliği, darbe gecesi Sakarya’da gazi olan vatandaşlar ile röportajlar ve vatan nöbetlerinden kareler olmak üzere beş ana başlıktan oluşuyor. Bunun haricinde Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’in FETÖ’ye ve 15 Temmuz’a dair görüşlerinin yer aldığı yazısı da bulunan Kıyam Dergisi, çok özel sayfalarıyla okuyucuların hizmetine sunuldu.

“Devletimize güvenimiz tam”
Kıyam dergisinin ücretsiz olarak temin edilebileceğini belirten Milli Türk Talebe Birliği Sakarya İl Başkanı Talha İbil, “Aziz Milletimizin Fetullahçı Terör Örgütüne Osmanlı tokadı vurduğu 15 Temmuz gecesi dileriz ki ülkemiz için bir milat kabul edilir. Bugünden sonra adları ne olursa olsun terörün her türlüsüne karşı kararlı bir şekilde mücadele sürdürüleceğine güvenimiz tam. Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatları, o gece hiç düşünmeden vatanı müdafaa etmek için sokaklara çıktı ve gözlerini kırpmadan şehadete yürüdü. Allah mekanlarını cennet etsin. Biz de MTTB Sakarya İl Başkanlığı olarak bu minvalde 15 Temmuz işgal girişimini anlatan bir kitapçık hazırlamaya karar verdik. Özverili bir çalışma sonucu çok güzel bir netice elde ettiğimizi düşünüyorum. ‘Kıyam’ adını verdiğimiz dergimizi İl Başkanlığı binamızdan temin edebilirsiniz” dedi.