Cumhurbaşkanlığı görev süresi 28 Ağustos 2014 tarihinde dolmasının ardından çalışmalarına İstanbul’da devam eden Abdullah Gül, Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel ve beraberindeki heyeti Tarabya Hüber Köşkü’nde kabul etti.

Gerçekleşen ziyarette MTTB Yetkilileri ile eski bir MTTB’li olan Abdullah Gül arasında aile ortamını aratmayacak samimiyette sohbet edilirken, Genel Başkan İsmail Emrah Karayel, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Milli Türk Talebe Birliği’nin yapmış olduğu ve yapmayı planladığı faaliyetleri aktardı.

Sakarya Şubesi de yerini aldı

Hüber Köşkü’nde gerçekleşen ziyarete MTTB Sakarya Şubesini temsilen Şube Başkanı Özcan Ayma katıldı. Ziyaret dönüşü açıklamalarda bulunan Başkan Ayma, “11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül Beyefendi bizleri makamında ağırlayarak onore etti. Ziyaretimiz samimi bir ortamda gerçekleşti. Kendisine teşkilatlarımızın faaliyetlerinden bahsettik. Sayın Cumhurbaşkanımız da faaliyetlerimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi” şeklinde konuştu.

milli_turk_talebe_birligi2.jpg

“Gül, Sakarya’ya gelebilir”

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Sakarya Şube Başkanı Özcan Ayma, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Sakarya’da bir konferans verebileceğini ifade ederek, “Sayın Abdullah Gül Beyefendiyi ziyaret etmek için gittiğimiz Hüber Köşkü’nde MTTB Sakarya Şubesi olarak, Sakarya Üniversitesi’nde bir konferans talep ettik. Bu konuyla ilgili gerekli alt yapıyı oluşturduk. Gerekli yerlere de yazılarımızı yazdık. Uygun bir zamanda bizlere geri dönüş yapılacağını bildirdiler” dedi. 

milli_turk_talebe_birligi3.jpg