Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Şubesi, Muharrem ayı nedeniyle Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsünde aşure dağıttı.

Sakarya Üniversitesi öğrencilerine yönelik yapılan aşure dağıtımı organizasyonu Merkez Kafeterya önü Helikopter Pisti alanında yapıldı.

Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Şubesi'nin yaptığı aşure dağıtımına üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Şube Başkanı Özcan Ayma, "Dinimizce önemi büyük olan bu günde öğrenci arkadaşlarımıza aşure ikramı yapmak bizleri gururlandırdı. Açıkçası talebin bu kadar fazla olacağını düşünmüyorduk. Talep düşündüğümüzden fazla olunca bin kişilik olan aşure ikramımızı iki bin kişiye çıkardık. Organizasyonumuza gelen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Emeği geçen tüm kardeşlerimizden de Rabbim razı olsun. Allah bu tür organizasyonların tekrarını nasip etsin" şeklinde konuştu.

mttb_asure2.jpg

Başkan Öztürk'e teşekkür

MTTB Sakarya Şube Başkanı Ayma konuşmasının son kısmında, "Bu organizasyonumuzda bizlere destek veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'e şahsım ve başkanı olduğum Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Şubesi adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

mttb_asure3.jpg