Bursa İl Başkanlığına ziyarette bulunan MTTB Sakarya Üyeleri, burada bir programı bulunan Genel Başkan İsmail Emrah Karayel ile de buluşarak faaliyetleri konuştu. Gerçekleşen toplantıda MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel’in haricinde MTTB Sakarya Başkan Vekili Muhammed Talha İbil, MTTB Bursa Başkanı Samet Enes Öztürk ve her iki teşkilatın üyeleri katıldı.

Çalışmalar son sürat devam ediyor

Genel Başkan Karayel’e, Sakarya İl Başkanlığının çalışmaları ile ilgili bilgi veren MTTB Sakarya Başkan Vekili Muhammed Talha İbil, kendisini Sakarya’ya davet ederek, “Üniversite, lise ve hanım teşkilatlarımız ile son derece olumlu çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen MTTB Kuruluşunun 100. Yılında Medeniyet Okumaları ve Yarın ki Türkiye İnşası projemiz ile bu yılın en önemli programlarını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bünyemizde olan tiyatro ekipleri ve okuma gruplarımız ile MTTB’ye yakışır şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa İl Başkanlığımıza da bu güzel karşılamadan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“MTTB hepimizin ailesidir”

Sakarya ve Bursa teşkilatları ile bir araya gelmekten dolayı mutluluklarını dile getiren MTTB Genel Başkanı ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de, “Teşkilatlarımızın birbirlerine ziyaretleri bizleri oldukça memnun ediyor. Bu zamanda kurulan dostluklar sayesinde 20 yıl sonra her ilde çalabileceğiniz kapılar olacak. Milli Türk Talebe Birliği, teşkilat farkı gözetmeksizin hepimizin ailesidir. Her iki teşkilatımızı da çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. En yakın zamanda Sakarya İl Başkanlığımıza da ziyarette bulunmak ve tüm kardeşlerimizle bir araya gelmek isterim.” dedi.

“Bu ziyaretler beraberliğimizi kuvvetlendirir”

Genel Başkan Karayel ve Sakarya İl Başkanlığının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MTTB Bursa İl Başkanı Samet Enes Öztürk ise, “Sayın Genel Başkanımız İsmail Emrah Karayel ve Sakarya İl Başkanlığımız ile oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu tür ziyaretler bizim birliğimizi ve beraberliğimizi kuvvetlendirir. Kendilerine il binamızı ziyaret etmelerinden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.” şeklinde konuştu.