İl Başkanlığı Serdivan İstiklal Caddesi’nde bulunan Milli Türk Talebe Birliği’nin (MTTB) Adapazarı İlçe Temsilciliği, Çark Caddesi Yuvam Sokak’ta hizmete açıldı.

Açılışı Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk gerçekleştirdi.

“Dualarımız sizlerle”

Açılış programında kurdeleyi kesen Asım Safitürk, “Derdi ve davası milletine hizmet etmek olan gençler görmek beni gururlandırıyor. Bu güzel çatı altında bir araya gelen gençler, kuşandıkları şehadet çağrısıyla meydanların sesini gür çıkarıyor. Ülkesi uğruna canını feda etmeye hazır böyle vatan sevdalısı gençler oldukça, milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya hiç kimsenin gücü yetmez. Dualarımız sizlerle. Allah sizlerden razı olsun. Rabbimiz bu yolda sizleri muvaffak etsin” şeklinde konuştu.

“Ecdadımızın emanetinden vazgeçmeyiz”

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Sakarya İl Başkanı Muhammed Talha İbil ise, “MTTB Adapazarı İlçe Temsilciliğimizin, Sakarya gençliği adına hayırlara vesile olmasını dilerim. Çalışmalarımızı gece-gündüz demeden büyük bir gayretle sürdüreceğiz. Ecdadımızın emanetinden vazgeçmeyiz. Diriliş ruhuyla ülkemize, birlik ve bütünlüğümüze, gönül coğrafyamıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

“Yılmadan, yorulmadan çalışacağız”

Törende söz alan Milli Türk Talebe Birliği Adapazarı İlçe Başkanı Ömer Faruk Ferah, “Yeni temsilciliğimizin hayırlara vesile olmasını dilerim. İl Başkanımıza ve yönetimdeki kardeşlerime desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Teşkilat çalışmalarımıza hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, tüm hızıyla devam edeceğiz. Yılmadan, yorulmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrasında Asım Safitürk, MTTB’nin Çarşamba Buluşmaları programına konuk olarak gençler ile sohbet etti. MTTB İl Başkanlığınca hazırlanan Kıyam Dergisini inceleyen Safitürk, birliğe çalışmalarında başarılar diled