Kısa bir süre önce yeni yönetim kurulu ile faaliyetlerini sürdüren Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü, Başkan Dişli’yi makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Adem Koç, ikinci Başkan Fuat Kahyaoğlu ve Disiplin Kurulu Başkanı Güçlen Güler’in katıldığı ziyarette, Sakarya Motosikletçiler Kulübü’nün genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

2006’dan bu yana Sakarya’da faaliyet gösterdiklerini ifade eden Başkan Koç, “Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü kurulduğu günden itibaren çeşitli spor aktiviteleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle 2006’dan bu yana Sakarya’da faaliyet gösteriyor. Bizler, yeni yönetim olarak devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyarak kulübümüzün bize verdiği emaneti layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bu vesile ile başkanımız Sayın Süleyman Dişli’ye, kulübümüze şimdiye kadar vermiş olduğu destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Motosiklet kullanımıyla ilgili bilinç artmalı”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, motosiklet kullanımıyla ilgili bilincin artması gerektiğini ifade ederek, “Şehrimiz motosiklet kullanımı konusunda son zamanlarda ciddi ilerlemeler kaydediyor. Bu noktada önemli bir husus da; motosiklet kullanımını teşvik ederken aynı zaman da kullanım bilincini arttırarak kazaların önüne geçmektir. Özellikle bu işe amatör olarak başlamış kardeşlerimiz, mesafe ne kadar kısa olursa olsun mutlaka kasklarını takarak motorlarına binmelidirler. Bizler de bu konuda Sakarya Motosikletçiler Kulübü ailesi ile birlikte hareket ederek, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu hassasiyetimizi göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.