Adapazarı 21 Haziran İlkokulu bünyesindeki anasınıflarında öğrenim gören öğrenciler, öğretmenleri Ayşe Kızılkaya, Elif Kılıç Kara, Havva Yeşilsancak, Merve Gün ve Yasemin Özdemir rehberliğinde, Ağrı’nın Hamur ilçesinde bulunan Yukarı Deredibi İlkokulu öğrencileri için kışlık giyecek kampanyası düzenlediler.

21 Haziran İlkokulu’na bağlı toplam 5 anasınıfının tümü, velileri ile birlikte 5-10 yaş arası çocukların kışlık giyecek ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlenen kampanyaya destek verdi. Ağrı Yukarı Deredibi İlkokulu’ndaki yardıma muhtaç öğrencilere kışlık giyecek sağlamak için “Sıcacık Yürekler, Mutlu Çocuklar” sloganıyla 22 Şubat tarihinde başlatılan ve 4 Mart’ta sona eren kampanya kapsamında, iki hafta boyunca çorap, atkı, bere, yelek, ayakkabı, eldiven gibi kışlık giyecekler toplandı.

Kampanyanın başlatılmasına öncülük eden anasınıfı öğretmeni Elif Kılıç Kara, bu tür kampanyaların, küçük yaştan itibaren yardımlaşma duygusunun kazandırılması ve geliştirilmesini için çok güzel bir fırsat olduğunu belirterek, “Hem kışlık kıyafet ihtiyacı olan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak, hem de iki okul arasında köprü vazifesi görerek öğrencilerin yardımlaşma ve kardeşlik duygularını geliştirmek için 5 anasınıfı ile birlikte düzenlediğimiz bu kampanyaya destek veren tüm öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Anasınıfı öğrencilerinin, Ağrılı kardeşleri için düzenledikleri kampanyadan dolayı oldukça mutlu oldukları gözlenirken, toplanan giysiler paketlenerek, Ağrı’ya ulaştırılmak üzere okul idaresi tarafından kargoya teslim edildi./ İHA