Şeker Mahallesindeki evinde gece yarısı rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki Ahmet Kurtez tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   

Evli ve iki çocuk babası Ahmet Kurtez’in ani ölümü Milli Eğitim camiasını yasa boğdu. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve çok sayıda müdürlük personeli ölüm haberini alır almaz acılı aileye taziye ziyaretine gittiler.

Büyük acının yaşandığı cenaze evinde Ahmet Kurtez’in eşi ve çocuklarıyla görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş “Müdürlüğümüzün çalışkan ve sevilen personeli Ahmet Kurtez’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Daha dün birlikte çalışırken bugün son yolculuğuna uğurluyoruz. Allah mekânını cennet etsin” dedi.

Sabah saatlerinden itibaren Şeker Mahallesindeki cenaze evine akın eden sevenleri Ahmet Kurtez’in her zaman güler yüzlü ve iyi bir insan olduğunu belirterek, Kurtez ailesine başsağlığı ve sabır dileğinde bulundular.

45 yaşında ani bir kalp kriziyle hayata veda eden Kurtez’in cenazesi evlerinin önünde helâllik alınmasından sonra Şeker İstiklal Camiine getirildi. Eğitim camiasından kalabalık yönetici ve personel grubunun katıldığı cenaze namazının ardından Ahmet Kurtez’in cenazesi Ozanlar Mahallesi Karakamış Mezarlığında toprağa verildi.