AK Parti Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Ayşenur İslam, Ali İhsan Yavuz, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıya, Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mert Aydemir de katıldı. 

Büyükşehir bürokratları sunum yaptı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları, hayata geçirilen hizmetler ve projelerle ilgili olarak sunum gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Fatih Turan ile SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş tarafından yapılan sunumların ardından, Başkan Toçoğlu çalışmalarla ilgili yöneltilen soruları cevapladı.

Gücümüz birlikteliğimizden geliyor

Toplantıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “4 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bu süreçte hangi hizmetleri hayata geçirdik, neler yaptık, neler yapıyoruz ve neler yapacağız gibi konularla ilgili olarak verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz çalışmalarda teşkilatımızın ve milletvekillerimizin her zaman büyük desteğini gördük. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Biz birbirine inanan, birbirini seven ve birbirine samimiyetle yaklaşan bir ailenin üyeleriyiz. Bizim en büyük gücümüz ve farklılığımız bu birlikteliğimizdir. Biz birbirimize kardeşlik hukukuyla bağlı olan insanlarız” dedi.

Büyükşehir’le iftihar ediyoruz

Büyükşehir Belediyesinin hizmetleriyle iftihar ettiklerini belirten ve toplantının son derece verimli geçtiğini dile getiren AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, “Sakarya’da AK Parti iktidarında birbirinden değerli ve önemli çalışmalar hayata geçirildi. Özellikle Sakarya Büyükşehir Belediyesi son zamanlarda hayata geçirdiği çalışmalarla şehrimizin çehresini değiştiren projelere imza attı. Biz Büyükşehir’in hizmetleriyle iftihar ediyoruz. Bizim nasıl birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizi herkes görsün. Sorumluluğumuz büyük ve bu sorumluluğumuza yakışan çalışmalar yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu toplantı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca biz AK Parti ailesi olarak şehrimizin geleceği adına imar ve çevre konusundaki hassasiyetimizi sürdürmeye kararlıyız. Sakarya’nın imarına ve çevre güzelliğine zarar verecek hiçbir çalışmaya izin verilmemesi konusunda hemfikiriz” diye konuştu.

Konuları detaylarıyla ele alma fırsatı bulduk

Büyükşehir Belediyesinin hizmetleriyle ilgili gerçekleşen toplantıyla ilgili konuşan AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise, “Bir araya geldiğimiz bu toplantıda birçok konuyu detaylarıyla değerlendirme fırsatı bulduk. Bu da ayrıca anlamlı ve güzel olmuştur. Sakarya’da belediyelerimiz ve diğer kurumlar eliyle önemli çalışmalar hayata geçiriliyor. Ancak hepsinden çok daha önemlisi şehrimizde yakalanan ahenk ve koordinasyondur. Bu anlamda AK Parti olarak her konuyu en ince detayına kadar değerlendiriyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren kolektif bir ruhla, çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bu birlik, beraberlik ve ahenk muhteşem bir sinerjinin ortaya çıkmasına da vesile olmaktadır. İnşallah bugüne kadar nasıl uyum içinde geldiysek bundan sonra da uyum içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edip, milletimize en güzel hizmetleri sunmanın gayretinde olacağız”

Disiplinden kopmadan yola devam ediyoruz

AK Parti teşkilatlarının yaklaşan yerel seçimlere ilişkin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüğünü dile getiren İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “AK Parti İl Başkanlığı olarak yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışma tempomuzu her geçen gün biraz daha yükseltiyoruz. Milletvekillerimizle, belediyelerimizle, teşkilat üyelerimizle, ülkemizde yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor ve nasıl büyük bir sorumluluk duygusuyla hareket ettiğimizi gayet iyi biliyoruz. Bu nedenle çalışma disiplininden bir an dahi kopmadan, rehavete kapılmadan, yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. İnşallah yerel seçimlerde halkımızla birlikte yeni bir başarıya daha imza atacağız” diye konuştu.