AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ile birlikte Ticaret Borsası, TÜMSİAD ve SASİAD’ı ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Milletvekili İsen, turizm ve Sakarya’nın geleceğiyle ilgili olan konulara değindi.

İlk olarak Ticaret Borsasını ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve Adapazarı İlçe Teşkilatı, Borsa başkanı Cevdet Mete ile görüştü. Ziyaretleri sırasında konuşan Milletvekili Mustafa İsen; “Dikmen yaylasında Kültür Turizm ve Gençlik Spor Bakanlığı eleme yaptı. Kar tutma değerleri ölçülerek değerler uygun olursa ben inanıyorum uygun çıkacak burada kayak merkezi kurulması için harekete geçeceğiz. Aynı zamanda Akyazı bölgesinde termal turizm ve doğa turizmiyle ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Vekiller olarak her hafta bir vekil olarak nöbetimiz ilde bulunmak ve biz vekiller olarak bunu başlattık. Şimdi farklı illerde de bizim bu vekil uygulamasını gerçekleştiren vekil arkadaşlar var. Biz, Sakarya’nın geleceği için Türkiye’nin geleceği için sizlerin istekleri doğrultusunda çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Gübre yeme KDV’nin kaldırılması çiftçimize verdiğimiz vaatlerimizle ve desteklerimizden aynı zamanda ticaretle uğraşan işadamlarımıza gençlerimiz işlerini geliştirme imkânları sunuyoruz. Destekler hibe krediler veriyoruz. Toplumumuzda sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu düzgün doğru işler STK'lar tarafından yapıldığı sürece bu çalışmaların arkasında hükümet ve vekiller olarak takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Milletvekili İsen ziyaret ettiği ve seçimle yeniden göreve gelen TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik’e ve Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Yılmaz Öztürk’ü de ziyaret ederek tebriklerini iletti.