Alemdar’a hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Başkan Alemdar’ın Serdivan’da önemli çalışmalara imza attığını belirterek yeni dönemde de yine güzel hizmetleri hayata geçireceğini söyledi.

Gönül belediyeciliği

Milletvekili Atabek ziyarette seçim sonuçlarını da değerlendirerek, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Sakarya’da önemli bir başarıya imza attığını, vatandaşların huzur ve istikrar için 31 Mart’ta gönül belediyeciliğine yetki verdiğini söyledi.

“Koordineli çalıştık”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yusuf Alemdar ise, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm teşkilat üyeleriyle birlikte koordineli ve özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek Serdivan’ın tüm mahallelerini ve sokaklarını karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Kutlu görev

Serdivan’daki ve Sakarya’daki başarının altında vatandaşların güveni ve teveccühü olduğuna vurgu yapan Alemdar, “31 Mart seçimlerinde hemşehrilerimiz iradesini ortaya koyarak bizleri bu onurlu göreve layık gördü. Biz de bu emanete sonuna kadar sahip çıkarak, Serdivanımıza daha güzel hizmetler kazandıracağız. Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla birlikte şehrimiz, ilçemiz ve tabii ki hemşehrilerimiz için çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.