MHP Serdivan İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu mahalle ziyaretleri, Beşköprü ile devam etti. Beşköprü  girişinde yoğun ilgi ile karşılanan MHP’li yöneticilerin oldukça moralli oldukları gözlendi. 

MHP Serdivan İlçe Başkanı Muharrem Kurtulan, konuşmasında, 2009 yılındaki yerel seçimlerde, Beşköprü’nün MHP’ye verdiği desteği hatırlattı. 

MHP Sakarya İl Başkanı M. Levent Bülbül’de yaptığı konuşmada, “Ülkemizin bugünkü durumuna bakacak olursak, 11 yıldır ülkemizi yönetenler, maalesef çiftçimizi bankalara esir etmiştir. Sakarya’ya bu durumun yansımasını düşünürsek, 3 dönemdir AKP’ye büyük kredi veren Sakarya, maalesef verdiği kredinin karşılığını hala görememiştir.  Eğitimde 52.  sıraya, gelişmişlikte 53. sıraya düşmüş olan bu şehirde, iktidar partisinden seçilen milletvekilleri halkımız ve bizden adeta kaçmaktadır. Bu şehrin markası olan Sakaryasporumuzu ne hale düşürdükleri de ortadadır. Buna rağmen, hala basında sanki başka şehirde yaşıyorlar gibi açıklamalar yapmaktadırlar. Beşköprü’den AKP milletvekillerine sesleniyorum; niye kaçıyorsunuz? Cesaretiniz varsa istediğiniz her ortamda gelin tartışalım, halkımızda gerçekleri görüp değerlendirme yapsın? neden korkuyorsunuz?” dedi.

Konuşmasında Büyükşehir ve Serdivan belediyelerini de eleştiren Bülbül üç dönemdir aynı iktidara mensup belediyelerin bu şehri yönettiğini ancak yaklaşık 20 yıldır Sakarya’nın hakkettiği yere gelemediğini söyledi.