MHP Serdivan İlçe Teşkilatı Başkanı Muharrem Kurtulan, Ramazan dolayısıyla bri mesaj yayınladı. Mesajda şöyle denildi; “Yeni bir mübarek Ramazan ayına kavuştuk. Mana iklimini derinden yaşayacağımız, bahşedilen nimetlere bir kez daha sonsuz şükredeceğimiz bir dönemdeyiz. Siz değerli Serdivanlı hemşerilerimin mübarek Ramazanını tebrik ediyorum. 

Tuzaklarla dolu çok boyutlu bir bağımlılık alanının çekim merkezine kıstırılmaya çalışılan ülkemiz; siyasi sorumluluk sahipleri tarafından ateşlenen kavga ve çatışma ortamı nedeniyle dirlik ve sükûnetini büyük ölçüde kaybetmiştir.

Planlı ve sistematik bir biçimde sürdürüldüğüne dair güçlü emareler bulunan gerilim ortamından; fayda ve çıkar sağlayanları esasen milletimiz artık çok iyi bilmektedir.

Aziz millet fertlerinin, sonu ve amacı olmayan hastalıklı tartışmalardan dolayı maneviyatının olumsuz bir şekilde etkilendiği şu günlerde, Ramazan ayıyla beraber bir nebze de olsa huzur ve mutluluğun hakim olması en temel dileğimdir.

Bereketin, bolluğun ve yardımlaşmanın alabildiğine arttığı bu kutlu ayın milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Sabır ve huşu içinde tutulan oruçlarımızın ve diğer ibadetlerimizin Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyorum. Mübarek Ramazan Ayı'nın Türk-İslam dünyasına hayırlar getirmesini diliyor, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için güzelliklere vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”