Sebze ve Patates Hallerinin şehrin ortasında kaldığını hatırlatan ve iki halin de bir arada olması gerektiğini vurgulayan Nihat Özdemir, son günlerde yayılarak artan, meyve ve sebze kaçaklarını önlemek için şehrin giriş ve çıkışlarına da kontrol noktaları kurulması gerektiğini söyledi.

“Sebze ve Patates Hali bir arada olmalı”

Kurulacak kontrol noktalarıyla birlikte, tüm kaçakların önlenilebileceğini vurgulayan Özdemir; “Bu noktalarla tüm kaçakların önüne geçmiş oluruz. Böylece, Sakarya’da daha iyi ticaret yapılıp, şehrimizin esnafına da sahip çıkmış oluruz. Şehrin ortasında kalmış Sebze Hali ve Patates Hali de bir an önce bir arada olursa, iş potansiyeli daha artmış olacak. Ben Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeki Toçoğlu’nun da bu projeyi biran önce hayata geçireceğine inanıyorum. Sayın başkanımız her zaman halkın ve esnafımızın yanında olmuşlardır. Bizler de her konuda başkanımıza güveniyoruz” dedi.

“Seyyar ve yol kenarındaki satıcılar önlenmeli”

Seyyar satıcılar ve şehrin belirli noktalarında, yol boylarında sebze ve meyve alış veriş yerleri açan kişilerin hepsinin kaçak satış yaptığını vurgulayan Nihat Özdemir, “Yol kenarlarında veya şehrin işler yerlerinde kaçak meyve ve sebze satan yerler kapatılmalı veya önlenmelidir. Bizler Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnunuz. Bu hizmetlerin daha da iyi olacağına inanıyoruz. Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’ndan hizmetlerinin devamını istiyoruz” diyerek, biran önce kaçakların önüne geçilmesini istedi.