Sene sonunun yaklaşması üzerine çalışmalarını hızlandıran Adapazarı Orman Bölge Müdürlüğü değerlendirme toplantılarını mesai öncesi 06.45’te gerçekleştiriyor. İlk mesai öncesi Değerlendirme Toplantısı ise Hendek Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapıldı.

Orman Bölge Müdürlüğü sene sonu yaklaşması sebebiyle 2012 yılı programlarıyla alakalı programlarını gerçekleştirmek üzere 06.45’te Bölge Müdürlüğü Yönetimi olarak işletmelerde mesai öncesi değerlendirme toplantıları yapıyor.

İşletme Müdürlüklerinin 2012 yılı programlarının saha kontrollerinin yapılması ile ilgili ilk start Hendek Orman İşletme Müdürlüğünün çalışmaları ile ilgili verildi.

Bölge Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin, ilgili Makina İkmal Şube Müdürü Yüksel Şavak ve İnşaat Mühendisi Engin Harman’dan oluşan heyet Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz başkanlığında 06.45’te mesaiye başlayarak ilgili işletme müdürlüğünün müdür ve görevlileri ile değerlendirme toplantısını yapıp işletme müdürlüğü alanı içerisinde idare binasının, devamındaki tüm lojmanların tesisat tamirat üzerinden tadilat tamiratlarının yapılması, raylı arşiv sisteminin inşası ile ilgili ön etüt değerlendiriliyor. Ek idare binası ve sosyal bina ile ilgili yapılacak çalışmaların projeler üzerinde değerlendirilmesi yapıldıktan sonra yapılacak olan çalışmalar yerinde belirlenerek gerekli start verildi.

Aynı zamanda işletme müdürlüğünün yaşam alanı olan yerleşkesindeki çevre düzenlemesi ile alakalı proje incelenerek yapılması talimatı verildi.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz bu çalışmanın bütün İşletme Müdürlüklerinde günü Bölge Müdürü tarafından bir gün önceden bildirilerek işletmelerde mesai öncesinde bu toplantıların yapılmaya devam edileceğini kaydetti.