Ortaokul öğrencilerinden oluşan öğrenciler, iki bölümden oluşan Çanakkale adlı piyesi sahneye koydu. Asker rolündeki minik öğrenciler Buğrahan Durmuş, Sinan Can, Yusuf Ateş, Ramazan Kara , Seyyithan Bulut izleyicilerden yoğun ilgi gördü.

  Cebeci Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Adem Yıldız, ocak olarak kültür ve sanat faaliyetlerine önem verdiklerini belirterek "Ocağımızda gençlere kıymetli hocalarımız tarafından ilmihal bilgileri, tarih, siyaset ve güzel sanatlar konusunda eğitim verilmektedir. Ayrıca, üniversiteye hazırlanan arkadaşlarımıza öğretmenlerimiz tarafından ücretsiz kurs verildi" dedi. 

  Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, gecenin hazırlanmasında emeği geçenler ile piyeste rol alan ortaokul öğrencilerine birer plaket verdi.

  MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Avukat Fatih Sayın da, medya detay yazarlarından gazeteci Hüdavendigâr Onur'a, Aydınların Gözüyle S. Ahmet Arvasi kitabı için Cebeci Ülkü Ocakları adına özel ödül anlamında bir plaket verdi.

  Çanakkale Gecesini Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci'nin de aralarında bulunduğu kalabalık bir izleyici topluluğu takip etti.