Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından söz alan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, gündemi 5 ana başlıkta topladı. Emirler, Sarıcalar ve Kamışlı mahalleleri revizyon uygulama imar planına ait komisyonu, Dilmen Mahallesi revizyon uygulama imar planı ve Erenler Belediyesi arşiv hizmetleri görev ve çalışma yönetmeliği konuları meclis üyelerine sunulmasının ardından oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclis üyelerinden tam destek

Meclisin gündemini ise ilimize yapılması planlanan bin yataklı hastane projesi oluşturdu. Milliyetçi Hareket Partili Meclis Üyesi Ahmet Hacıeyüboğlu, hastanenin Erenler’e inşasını tam desteklerini belirterek, “Hastane projesi konusunda Erenlerliler olarak birlik olmalıyız. İlçemizin konumu açısından Sakarya için en doğru tercih Erenler olacaktır. Bu konuda Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü destekliyoruz” şeklinde konuştu.

“En doğru yere karar verilecektir”

Bin yataklı hastanenin Erenler’e yapılması için çaba sarfettiklerini belirten Başkan Öztürk ise, “Bu hizmeti sadece ilçemiz açısından değil Sakarya’nın tüm vatandaşlarını düşünerek Erenler’e istiyoruz. Arazi için uygun olan yerlerimizi belirledik. Öncelikle hastanenin yatırım planlamasına alınması gerekiyor. Daha sonra Sakarya için en doğru yer belirleneceğine ve hastanenin yapımına başlanacağına inancımız tam” ifadelerini kullandı.