İlk oturumda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2019 yılı mali bütçesinin görüşülmesi ve 2019 yılı mali ücret tarifesinin görüşülmesi ile ilgili maddeler, bölüm bölüm okunarak ikinci oturumda karara bağlandı.

Oturum sonrası Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Alemdar, öğrencilerle birlikte çay eşliğinde sohbet etti.

“Kapımız size her zaman açık”

Öğrencilerle deneyimlerini paylaşan Alemdar, Serdivan’ın eğitim, kültür, sanat ve diğer tüm donatılarıyla birlikte tam bir üniversite kenti olduğunu belirterek “İlçemiz bir çok aktivite ve sosyal imkanın bir arada olduğu 7’den 70’e herkesin yaşayabileceği bir donanıma sahip. Bizler, sizin burada olmanızdan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Şu anda sosyal imkanlarıyla, öğrenci faaliyetleri ve üniversitenin eğitim seviyesi ile güzel bir ilçede bulunuyorsunuz. Kapımız sizlere her zaman açıktır” dedi.

Anadolu’nun Akademisi’ne davet

Üniversite öğrencilerine derslerinde başarılar dileyen Başkan Alemdar, Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin güz dönemi programlarına öğrencileri davet ederek, 7/24 hizmet veren Akademi kütüphanesinden istedikleri zaman faydalanabileceklerini belirtti.