MEB-DER Milli Eğitimciler Birliği Derneği Başkanı Ali Akıllı,  Bi Dünya Kadın Projesi sonunda hazırladıkları sonuç raporu kitabını KADEM İl Temsilcisi F. Zehra Toçoğlu’na takdim ederek proje ve sonuç raporu hakkında bilgi verdi. Ayrıca MEB-DER’in diğer çalışmalarından bahsederek bilgi alışverişinde bulundu.

MEB-DER’in çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini ifade ederek faaliyetleri hakkında bilgi veren Toçoğlu, “KADEM Sakarya olarak biz şuan Sakarya Geçici Eğitim Merkezi’nde Suriyeli sığınmacı kadınlarla ilgili bir proje gerçekleştiriyoruz. Burada eğitim alan kadınları meslek edindirme kurslarına yönlendireceğiz" dedi.

KADEM Sakarya Eğitim Atölyesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Toçoğlu, "Çok sayıda bayana aile içi iletişim, kişisel gelişim seminerleri, sağlık ve siyaset gibi konu başlıklarında eğitim veriyoruz. Gençlik komisyonumuz üniversitedeki gençlik topluluğumuz ile birlikte kitap okuma, sinema, söyleşi gibi faaliyetler yapıyor. Yurtlarda bulunan öğrencileri ziyaret ediyoruz. Akademisyenlerle KADEM Sakarya temsilciliğinin ortak çalışmalar yürütmesi için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda Ali Akıllı, F. Zehra Toçoğlu’na MEB-DER kurumsal tablosunu takdim etti.