MBD Adapazarı İlçe Başkanı Ömer Özcan tarafından yapılan açıklamada, Yılmaz Özdil’in “Abdülhamit Han” ile ilgili ortaya atılan iddiaların iftira ve karalama kampanyası olduğunu belirtti.
Özcan, “Ulu Hakan Abdülhamid Han; Müslümanlar senden razı, Allah da senden razı olsun.Avrupa, İsrail bağlantılı bir gazetede Ulu Hakan Abdülhamid Han Hazretleri'ne atılan iftira ve karalama kampanyasına cevap vermek istiyoruz.
Allah (c.c) Hucurât Suresi 6. ayetinde buyurduğu gibi;
“ Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.''
Ülkemizde yıllardır Müslümanlar ve kutsallarına hakaret ederek, iftira atarak para kazanan ''bay yılmaz'' Londra'ya yine bir şirinlik örneği göstermek istemiş.
1) Bu topraklar imparatorluk toprağıdır. Müslümanlar kadar gayrimüslimlerin de yaşadığı bir imparatorluk. Bu topraklarda Müslümanların ne kadar hak ve özgürlükleri sağlanmışsa, gayri müslimlerin de o kadar sağlanmıştır.21. yy. Kemalist Türkiye'sinde olmayan eşitlik ve özgürlük, 600 yıllık imparatorluğumuzda mevcuttu. Rakı fabrikasının açılması da gayrimüslimler için yapılmış düzenlemedir, tabiki de ''bay yılmazın vefa borcu olacak.
2)Abdülhamit Han'ın içki içtiğine kaynak olarak kaynak olarak dayandırılan kişi Osman Ertuğrul açıklamasında; ''dedemi ziyarete gittiğimde bizi elinde şarabı ile karşılardı'' der. Ancak Osman Ertuğrul efendinin doğum yılına baktığımızda Ulu Hakan'ı ziyarete gittiğinde 4 yaşında olduğu ve Ulu Hakan'ın Beylerbeyi Saray'ında hapis olduğu ortadadır.(Mustafa Armağan 2009 yılındaki yazısında detaylarıyla anlatmıştır) Ulu Hakan'ın özel doktoru Akif Hüseyin bey, kızı Şadiye Osmanoğlu, kızı Ayşe Osmanoğlu ve en yakın paşaların ifadeleri ile içmediği ve kesin ifalerle karşı olduğu sabittir.
3)Ulu Hakan dönemdi fuhuş evi meselesi yine ufak bir araştırma yapınca ortaya çıkıyor ki, İstanbul'da gayrimüslim konaklarda yaygınlaşan fuhuş evleri rüşvetçi denetçiler yüzünden engel konamaz hale gelmiştir ve gayrimüslimlerin bu evlerinden hastalıklar yayılmaya başlamasıyla birlikte devlet tedbiri açısından engellenemeyen bu işi denetim altına alınmak istenmiştir ve yine fuhuş evlerini gayrimüslimler açmıştır, bu konuda Şeyhülislam ve gayrimüslim liderlerinden onay alınmıştır. İslam’da olan Ehven-i Şer; büyük haramdan küçük harama kaçma uygulanmıştır.Belirli bir yerde olan ile her sokakta yapılan haramın aynı çoğunlukta olmayacağı malumdur.
4)Binlerce 'yurtsever' diye tabir edilen bölücüler, Osmanlı'yı parçalayanlardır.Zaten hepsini bitirememesi Ulu Hakan'ın tahtan inmesine ve Osmanlı’nın parçalanmasına sebep olmuştur. Bugünkü anlamda PKK’lı kimselerdir 'bay yılmaz''ın bahsettikleri.
Ulu Hakan bir karış toprak kaybetmemiştir.'Vatansever' diye tabir edilen ittihatçılar, milliyetçilik akımıyla  Osmanlı'yı parçaladılar ve Türkiye'de 40 yıldır süren terörün de sebebi bu vatancıların ülkemizdeki zehirli sistemi ve fikirleridir.
Dolayısıyla bu tozlu bilgilerin raflardan indirilmesine vesile olan Meclis Başkanımız İsmail Kahraman Beyefendi'ye teşekkür ediyoruz.
Necip Fazıl’ın “Ulu Hakan” Nihal Atsız’ın “Gök Sultan” ve Aziz Milletimizin Evliya Padişah olarak adlandırdığı Sultan Abdülhamit Han Hazretleri’nin doğum gününü kutlarız” dedi.