Devir teslim töreni Serdivan’da bulunan Mili Birlik ve Düşünce Derneği Genel Merkez binasında gerçekleşti. Törene MBD Sakarya İl Başkanı Rıza Vardar, İl yönetim kurulu üyeleri ve üniversite teşkilatı katılım gösterdi.
Görevini devreden Emin Alişan yaptığı konuşmada, bugüne kadar yapılan çalışmaları anlattı ve yeni başkan İsmail Çakır’a görevinde başarılı olması temennilerinde bulundu.


Görevi devralan yeni başkan İsmail Çakır ise yaptığı konuşmada, “Başkanımız Emin Alişan’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki vazifelerinde ve sosyal hayatında başarılar diliyorum. Büyük Türkiye ideolojisi için çıktığımız bu kutlu yürüyüşü artık hızlandırmanın tam vaktidir. Anadolu’nun Ümmet bilinçli, milli duruşlu gençleri olarak bu ülküye hizmet ederken üzerimize düşen pay ne ise payda eşitleyeceğiz ve bu uğurda üzerimize düşen bedel ne ise ödemeye hazırız” dedi.



Son olarak devir teslim töreninde bulunan İl Başkanı Rıza Vardar da, “Teşkilatımızdaki bu değişikliğin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emin Alişan kardeşime bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, İsmail Çakır kardeşime de yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Devir teslim töreni sonrasında eski Üniversite Başkanı Emin Alişan’a İl Başkanı Rıza Vardar ve yeni Başkan İsmail Çakır tarafından hediyeleri takdim edildi.