Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) 16 Nisan Referandumu için 24 ilde, Almanya Bremen ve Hollanda Rotterdam’da ’Evet’ kampanyası sürdürüyor.
MBD Genel Başkanı Erdem Ercan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dernek çalışmaları ve ‘Vatan Millet Evet’ kampanyası hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında Ercan’a, Başbakan Danışmanı ve Tekirdağ Milletvekili ile MBD Onursal Üyesi Özlem Yemişçi eşlik ederken, Ercan, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Diyarbakır, Uşak ve Bolu başta olmak üzere 24 il ile Almanya ve Hollanda’da dernek şubeleri, stantlar ve seçim otobüsleri giydirerek, 16 Nisan Referandumunda sandıktan ‘Evet’ çıkması için kampanya yürüttüklerini ifade etti.



16 Nisan’ı Türk milleti için milad ve ‘Evet’i’ ülkenin bekası için şart gördüklerini belirten Ercan, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın şahsiyeti üzerinden Batı dünyası ve Avrupa’da Türk-İslam düşmanlığı yapılıyor . Oyunun farkındayız. Bu nedenle de milli ve manevi değerlere sahip dernek mensuplarımızla 45 gündür ülke genelinde ve Almanya ile Hollanda’da ‘Vatan Millet Evet’ temasıyla etkili bir ‘Evet’ kampanyası sürdürüyoruz" dedi.