Milli Birlik ve Düşünce Derneği Adapazarı İlçe Başkanlığı'nda görev değişikliği gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl Kurucu İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Ömer Özcan ve İlçe Yönetimi bir yılı aşkın süredir sürdürdüğü İlçe Başkanlığını, İl Yönetiminde görevli olan Talha Keleş'e devretti.

İlçe Başkanlığına getirilen Talha Keleş, "Ömer Özcan Başkanımız ve yönetimi bir yılı aşkın süredir bu vazifeyi layığı ile yerine getiriyor. Biz de devraldığımız bu bayrağı onların diktiği noktadan daha yükseğe çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. İlçe Teşkilatımıza kazandırdıkları için kendisine ve yönetimine teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde Ömer Başkanımız için çok güzel bir devir teslim töreni düzenleyeceğiz" dedi.


Görevini devreden Ömer Özcan ise, "Milli Birlik ve Düşünce ailesinde görev bitmez. Amacımız bayrağı ileri götürürken tüm arkadaşlarımızla yükü paylaşmaktır. Bugün de yeni İlçe Başkanımız Talha Keleş yükümüzü paylaşmak adına görevi devraldı. Bizler de farklı alanlarda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başkanımız ve MBD ailesine hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.