Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Sakarya MHP İl Teşkilatı Başkanı M. Levent Bülbül, Ramazan ayına erişmenin mutluluk ve huzurunu yaşadıklarını söyledi.

M. Levent Bülbül, “Oruç ibadeti, insanın kararlılık, azla yetinme, dayanıklılık ve sabır gibi ahlaki güzelliklere sahip olmasına, aç kaldığı anlarda yaşadığı mücadeleyle, tok zamanlarında eline geçen nimetlerin değerini bilmesine ve aynı zamanda yoksulların karnını doyurma endişesiyle yaşayanların hallerini düşünüp onlara merhamet ve şefkat duygularıyla bakmasına neden olur” dedi.

Bülbül, “bu özelliğiyle ramazan ayı, insanların kendi iç dünyalarını terbiye etmesi, yoksulları doyurup gözetmesi, sevap ve ödülün bir fırsat olarak yakalanması bakımından "rahmet, mağfiret" ve "bereket" ayıdır” şeklinde konuştu.

Bülbül, “bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının başta Sakarya’mız olmak üzere ülkemize ve Türk İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadesini kullandı.