Kuran’ın Anlamıyla Buluşma Platformu ( KAB ) yaptığı basın açıklamasında “ Kuran-ı Kerim’in öğütlerinden iyi yararlanmalıyız. Çünkü o bize yol göstericidir “ denildi.

SATSO Sosyal Tesislerinde yapılan kahvaltılı basın açıklamasına KAB Genel Başkanı İsmail Yıldız, KAB Genel Sekreteri Abdurrahman Katlan, Sakarya Sosyal Gelişim Derneği Başkanı Ali Kasım Aksoy ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan Kuran’ın Anlamıyla Buluşma Platformu Genel Başkanı İsmail Yıldız “Kuran bir hayat kitabıdır. Bizim için her an okunması gereken bir kitaptır. Yanlıştan doğruya giden anahtardır. Kuran-ı Kerim’den yararlanılmalıdır. Kuran ve Sünnet çizgisinden sapmadan, bilişim ve iletişim çağının tüm araç ve gereçlerini kullanarak, insanlığı doğruluğundan şüphe duyulmayan bilgi kaynaklarına yönlendirme, insanlığın maddi ve manevi sıkıntı ve bunalımlardan kurtulabilmesi için önlerine uygulanabilir ilahi bir yol göstericidir” dedi.

İnternet üzerinden her gün 2 sayfa

Yeni bir projeyi hayata geçirmek üzere olduklarını da söyleyen Yıldız “ www.kuranimiz.net web sitemizden uzaktan eğitim çalışmaları ile sanal sınıflar oluşturularak E-seminer, E- dersler verip Kuran-ı Kerim okutmayı planlıyoruz. Kuran-ı Kerim bir mutluluktur. Bu kampanyayla isteyen herkese Kuran-ı Kerim okutmuş olacağız. Web sitesi üzerinden her gün 2 sayfa okuyarak Kuran- Kerim’i tamamlamış olacağız“ şeklinde konuştu. / Remzi ŞİMŞEK