Karapürçek Belediye Başkan Orhan Yıldırım, köy kahvehanelerinde toplantılar düzenleyerek vatandaşın sorunlarını dinliyor. Son olarak Teketaban Köyü’nü ziyaret eden Başkan Yıldırım köylerin kendilerine yabancı olmadığını ve kendi özlerinin de köy olduğunu söyledi. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek istek ve şikayetlerini yanlarına giderek dinleyen Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, gününün büyük bir bölümünü vatandaşların arasında geçiriyor. Haftanın en az iki gününü sadece mahalle ve köylere ayıran Başkan Yıldırım gündüz mahallelerde incelemelerde bulunurken akşamları da köyleri ziyaret ediyor.

Mart 2014 itibariyle, mahalle statüsü kazanan köylerde şimdiden inceleme yapmanın önümüzdeki yılın planlaması için kolaylık sağlayacağını belirten Başkan Yıldırım son olarak Teketaban Köyünü ziyaret etti. Teketaban Köyü’nde vatandaşlarla kahvehane toplantısında buluşan Başkan Yıldırım, “Mahallelerimiz, köylerimiz, ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz gün geçtikçe güçleniyor. 10 yıl önce söz dinleyen bir Türkiye vardı şimdi ise sözü dinlenen bir Türkiye var. Biz bu süreci devam ettirmek için, halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam etmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Karapürçek’e bağlı köylerin çok değişeceğini söyleyen Başkan Yıldırım, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi son yıllarda köylerde reform sayılacak çalışmalar gerçekleştiriyor. Bizler köylere yabancı, köyleri bilmeyen yöneticiler değiliz. Köy koşullarını da köylülerimizin ihtiyaçlarını da çok iyi biliyoruz. Planlamamızı buna göre yapacak ve ihtiyaçları teker teker gidereceğiz. Mahallelerde yapılan tüm çalışmalar köylerde de yapılacak" dedi.

Yapılan toplantıya Teketaban Köyü Muhtarı Mustafa Aldemir, İl Genel Meclis Üyesi İlhan Yüksek, AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Cemal Selim ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Köylüler, yapılan hizmetlerden dolayı Sakarya Büyükşehir Belediyesine ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım’a teşekkür ettiler.