SATSO Geleneksel İftar Programı 12 Temmuz Cuma Günü gerçekleştirilecek.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul; “Üyelerimizle birlikte aynı sofrada olmaktan onur duyacağız” diyerek tüm SATSO üyelerini iftara davet etti.

4 yıldır geleneksel olarak düzenlenen ve tüm üyelerin davet edildiği SATSO İftar Programı bu yıl 12 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilecek.

Bu yıl da üyelerin çok kalabalık katılımının beklendiği SATSO Geleneksel İftar Programı’na tüm SATSO üyelerini davet eden Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “SATSO Camiası olarak bu kentin en büyük ailesiyiz. Her üyemiz ailemizin bir ferdi ve ekonomimizin bir parçasıdır. İçinde bulunduğumuz ve mübarek Ramazan Ayı da bu büyük ailenin bir araya gelmesi için en güzel vesiledir. Sahip olduğumuz dayanışma ruhu tüm sıkıntılarımızın aşılması için en büyük güçtür. Yeter ki farkında olalım ve hayatımıza hakim kılalım. Bu vesile ile Ramazan ayının maneviyatını paylaşmak, bereketini artırmak amacıyla düzenlediğimiz ve üyelerimizle aynı sofrada olmaktan mutluluk duyacağımız iftar programımıza tüm üyelerimizi davet ediyoruz. Birlikteliğimizin yegane simgelerinden biri olan iftar programımızda tüm üyelerimizi aramızda görmekten onur duyacağız. Niyetimiz bir dualarımız kabul olsun” dedi.