Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 21. Meslek Komitesi Çalışma Ekibi ile birlikte Galericiler Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Levent Bal ve dernek üyeleri ile otomobil ticareti yapan SATSO üyelerinin talep ve düşüncelerini dinleyen Başkan Kösemusul, Sakarya'nın milli üretimler ve otomotiv şehri olması için büyük bir gayretle çalıştıklarını vurguladı.

Dernek'ten Kösemusul'a teşekkür

Galericiler Derneği Başkanı Levent Bal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Kösemusul'a teşekkür etti. 2'nci El Oto Galericiler Sitesi ile sektörün güzel işlere imza atacağına olan inancını paylaşan Bal, 2 Ekim'de gerçekleştirilecek Oda seçimlerinde Başkan Kösemusul'a destek vereceklerini söyledi.

“Daha yapacak çok işimiz var”

Çalışma Ekibine verilen destek için teşekkür eden Başkan Mahmut Kösemusul, "Biz üyelerimiz için bu görevdeyiz. Sizlerin seçimiyle başladığımız hizmet maratonunda şehrimizin geleceği için başarılı ve örnek çalışmalara hep birlikte imza attık. Daha yapacak çok işimiz var, Galericiler Sitemizin açılışını yapacağız, şehrimizi otomotiv sektöründeki hedeflerine ulaştıracağız. Hz. Allah duâsını alacak hizmetler sunmayı hepimize nasip etsin" ifadelerini kullandı.