Korkmaz mesajında, “Ağustos ayı, kahraman ordumuzun zaferlere mazhar olduğu tarihin önemli dönüm noktalarının başında gelmektedir.

1919’da zor şartlar ve yokluklar içerisinde yakılan istiklal meşalesi, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının öncülüğünde 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferle taçlanmıştır.İstiklal ve istikbalinden ödün vermeyen milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşunda önemli bir görevi yerine getirmiştir.

Milletimiz tarihin hiçbir döneminde zilleti ve esareti kabul etmemiştir ve yine bugün 30 Ağustos Ruhu ile mücadelesine devam etmektedir.

Bugün, bizlere düşen en önemli görev mazimizden aldığımız güç ve cesaretle istikbale emin adımlarla koşmaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çalışmalarımızı hızlı ve kararlı bir şekilde devam ettirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yad ediyor, SakaryaGiad yönetim kurulumuz adına 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum” dedi.