Alt yapı bitince            

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, 120 kilometrelik kanalizasyon hattının, 90 kilometrelik kısmının tamamlandığını, kısa zamanda kalan hattın yapımını da tamamlayacaklarını söyledi. Keleş, “Kocaali ilçemizin uzun yıllar alt yapı sorunu yaşamaması için çalışıyoruz. Alt yapı çalışması bittiğinde, çevre kirliliğinin önüne geçilecek ve ilçenin doğal güzelliklerinin korunmasına katkı sağlayacak atık su arıtma tesisinin yapımına başlayacağız” dedi.

Tamir edilecek

Genel Sekreter Ayhan Kardan ise Kocaali’nin Sakarya turizminin açılan penceresi olduğunu, alt yapı çalışmalarında bozulan yolların tamiratına başlayacaklarını söyledi. Kocaali sahilinde yapılacak olan Sahil Park projesi için Başkan Acar`la fikir alış verişinde bulunduklarını dile getiren Kardan, şehrin her bölgesine hizmet etmek için çalıştıklarını ve yapılacak projelerde ilçelerin taleplerini dikkate aldıklarını ifade etti.

Teşekkür etti

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise ilçesinde devam eden kanalizasyon çalışmaları, ardından yapılacak olan diğer yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederek “İlçemizin daha modern daha yaşanabilir olması için Büyükşehir Belediyemizin yatırımları ilçenin geleceğine yön veren işler. Halkım adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.