Yapılan çalışmalar kapsamında Kocaali’nin doğal güzelliğine güzellik katacak en önemli iki arterleri olan Cumhuriyet Caddesi ve Sakarya Caddelerinde peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Karayolları Genel Müdürlüğümüzle yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, şehrimizin girişini güzelleştirmek amacıyla kavşaklarda düzenlemeler yapıyoruz” dedi.
Yapılan peyzaj düzenlemesi ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’nin “Zeytindalı Harekâtına” ithafen kahraman şehitlerimizin anısına zeytin ağacı dikildi.

Kocaali Belediye Başkanlığı tarafından Karadeniz sahil yolu üzerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Acar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin çehresini değiştirmek için “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” düsturu ile çalışmalarımıza ara vermeden hızla devam ediyoruz.  D100 karayolu üzerinde bulunan iki önemli arter olan Cumhuriyet Caddesi ve Sakarya Caddesi’nde bulunan kavşaklarda Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte çalışma yürütüyoruz.  Yapılan çalışmalar kapsamında kavşaklarda peyzaj düzenlemesi yaptık. Bu çalışmalar kapsamında ilçemize çehresini değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.



Sözlerine devam eden Başkan Acar, “Kavşaklara kahraman askerlerimizin ve “Zeytindalı Harekâtı” anısına zeytin ağacı dikildi. Bu vesile ile operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklerimize rahmetle anar, gazilerimize yüce Allah’tan şifa dilerim. Ülkemizin sınır güvenliğini korumak için başlatılan bu harekâtı, göz yaşlarıyla bizlerden umut bekleyen Suriye’li kardeşlerimizi ve yapılan kahramanlıkları da kahramanlarımızı da asla unutmayacağız” ifadelerini kullandı.