Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Kızılay olarak şehirde yaptıkları faaliyetler hakkında Başkan Toçoğlu’na bilgiler veren Tiryaki, Türk Kızılay’ına verdikleri desteklerden ötürü Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.
 
“Üzerimize düşeni yapacağız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, “Daha önce bu görevi başarıyla yürüten Ahmet İşgüzar’dan görevi devraldınız. Sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Bu vesileyle yeni yönetiminizin de  hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da sıklıkla Türk Kızılay’ının öenmli çalışmalarına vurgu yapıyorlar. Destek ve himayelerini her fırsatta dile getiriyorlar. İnşallah yerel yönetimler olarak biz de bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
“Kızılay önemli bir kuruluştur”
Başkan Toçoğlu, “Kızılay dünyanın dört bir yanında, ülkemizin her köşesinde ve şehrimizde hizmet sunan önemli bir kuruluştur. Ülkemiz içinde ve dışında çok hayırlı hizmetlere imza attıklarını görüyoruz. İnsani yardımlar Kızılay eliyle dünyanın mazlum topraklarına ulaştırılıyor. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Şehrimizde yürütülen çalışmalarda Kızılay’a hep destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.