Taraklı Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul, Kızılay Derneği Adapazarı Şube Başkanı Ahmet İşgüzar başkanlığında gerçekleşti.

Şube Başkanı Alaattin Yılmaz’ın tekrar aday olduğu genel kurulda, şube başkanlığının faaliyet ve denetçi raporlarının okunmasının ardından, Alaattin Yılmaz tarafından verilen yeni yönetim listesi oy birliğiyle kabul edildi.

Alaattin Yılmaz, Kızılay Taraklı Şube Başkanlığı görevinde bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, Kızılay Şube Başkanlığı görevini tam olarak yerine getirdiklerini ve bunu gerçekleştirmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yılmaz, Kızılay’ın faaliyetlerine destek verenlere teşekkür ederek tekrar devralmış oldukları gönül bayrağını en güzel şekilde taşıyacaklarını kaydetti.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da yaptığı konuşmada Kızılay Derneği faaliyetlerine destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz ise Kızılay’ın önemine değinerek, “Bilindiği üzere Kızılay Derneği hem ulusal hem de uluslararası düzeyde faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütüdür. Kızılay Derneği, doğal afetlerde ve yardıma muhtaç insanlara yardımlarda ilk önce aklımıza gelen dernektir. Bu çalışma ve başarılarından dolayı tüm Kızılay ailesini tebrik ve takdir ediyoruz” dedi.

Yapılan seçimde Kızılay Derneği Taraklı Şube Yönetim Kuruluna Alaattin Yılmaz, Mustafa Kara, H.Nail Çelikkan, Ahmet Yener, Yaşar Koç, Şube Denetçisi Üyeliğine Mehmet Kalyoncu, Genel Merkez Asil Delegeliğine H.Nail Çelikkan seçildi.

Kızılay Derneği Taraklı Şubesi genel Kuruluna Adapazarı Kaymakamı Dr. İsmail Gündüz, Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz, Kızılay Derneği Adapazarı Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, Şube Başkanları, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İlçe Emniyet Amiri Cem Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanı Ersoyu Davet, İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Sayın, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve dernek başkanları katıldı.