Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başhekim Çakar, hastane yapısı ve çalışma ortamı hakkında İl Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyete bilgiler verdi.

“Güçlü ekip güçlü yönetim”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında kaydettiği başarılı işler ile üstüne koyarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden AK Parti Sakarya İl Başkanı Kılıç, “Öncelikle yeni görevinizin sağlık camiası ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık sektöründe SEAH bizim için çok önemli bir kavşak noktasındadır. Şehrimizin tüm ilçelerinden burada tedavi gören hemşerilerimiz mevcut, onların buradan iyi dilek ve temenni ile ayrılması bizler için mutluluk kaynağıdır. Güçlü bir ekip ortamı güçlü bir yönetimi ortaya çıkartan önemli saiktir. İnşallah bu ekip ortamı hasta memnuniyetini esas alarak çıtayı daha yukarı çıkartmak için çalışmalarını sürdürür. Bu anlayış ile siz değerli hocalarımıza ve tüm hastane personeline çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar, AK Parti İl Başkanı ve Başkan Yardımcılarından oluşan heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.