Hendek Belediye Başkan Vekili İbrahim Cömert, kurban kesimhanelerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Vekili Cömert, kesimhane sahiplerine, kurallara uygun olarak kesim yaptıkları için tebrik ederek, Hendek Belediyesi adına teşekkür belgesi verdi.

Mübarek Kurban Bayramı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Hendek Belediyesi kurban kesimleriyle ilgili çeşitli uygulamalar başlattı. Vatandaşların kurbanlarını, İslami Kurallara uygun ve hijyenik ortamlarda kestirebilmeleri için Hendek Belediyesi tarafından yerleri tespit edilen kesimhanelerde, vatandaşlar kurbanlarını rahatlıkla kestirdi. Hendek Belediye Başkan Vekili İbrahim Cömert, Zabıta Amiri Harun Kaynak ile birlikte bayramın ilk günü sabahın erken saatlerinden itibaren Hendek Belediyesi Mezbahanesini ve toplu kurban kesimhanelerini gezerek incelemelerde bulunup, vatandaşların bayramını kutladı.

Hendek Belediyesi’nin sokaklarda kurban kesimini yasaklamasıyla, vatandaşlar kurbanlarını, kesimhanelerde kestiler. Böylelikle sokaklarda kötü görüntülerin önüne geçildi. Kesimhanelerde kurbanlarını kestiren vatandaşlar, belediyenin bu güzel ve anlamlı uygulamasından memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ali İnci’ye teşekkür ettiler.