AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret ederek Afrin Harekâtında Şehit düşen askerlerin aileleri ve Gazileri adına düzenledikleri kermesten elde edilen 18 bin 230 TL’yi teslim etti.

Erenler ilçesindeki Çarşamba Pazarında açılan kermesle Afrin’de vatanı için çarpışan Mehmetçiğe destek olmak istediklerini aktaran AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, AK Partili kadınların vatanı için mücadele eden Mehmetçiğin yanında olduğunu her fırsatta gösterdiğini, evlerde hazırlanan el emeği, göz nuru ürünleri satıp elde ettikleri gelirleri Şehit Aileleri ve Gazilere bağışlamak üzere Valiliğe teslim ettiklerini dile getirdi.

Demirağ ayrıca, kendilerine her konuda yardımcı olan herkese de teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Vali Balkanlıoğlu ise, vefakâr ve cefakâr kadınların Mehmetçiklerimiz büyük bir operasyondayken boş durmadığını ve onlara her konuda büyük destek vermek için canla başla farklı etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Balkanlıoğlu, “Allah’a şükür Millet olarak çok büyük bir dayanışma ve yardımlaşma içerisindeyiz. Herkes Afrin Harekâtında görev yapan askerlerimiz için bir şeyler yapıyor. Kimi kermes düzenliyor, kimi evde pişirdiğini yolluyor, kimi de dua ediyor. Bizim bu birlik ve beraberliğimiz sürdüğü müddetçe, Vatanımıza göz koyan hainler asla emellerine ulaşamayacaktır” dedi.

Ak Parti Erenler İlçe Kadın Kolları üyelerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, kermesten elde edilen ve teslim alınan tüm gelirin Valilikçe Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfına bağışlanacağını söyledi.