Büyükşehir Belediyesi 20. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı’nda sahne alan Kahraman Tazeoğlu, vatandaşlara bambaşka bir gece yaşattı. Birbirinden güzel şiirleri seslendirmek için Sakaryalıların misafiri olan Tazeoğlu, “Ülkemizde gün geçtikçe gençlerimiz sanat, kültür ve edebiyata daha çok ilgi gösteriyor. Bu durumdan dolayı çok mutluyum” dedi.

Kahraman Tazeoğlu Sakaryalılarla buluştu

‘Mahallemde İftar Var’ programı kapsamında tüm ilçelerde binlerce vatandaşı gönül sofralarında buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nda düzenlediği 20. Ramazan Etkinlikleriyle Sakaryalılara güzel bir gece geçirme imkânı sağlıyor. Etkinlikler kapsamında Kent Meydanı’nda bir şiir dinletisi gerçekleştirildi. Kahraman Tazeoğlu, birbirinden güzel eserleri Sakaryalılar için seslendirdi. Gerçekleştirilen şiir dinletisine ilgi ise bir hayli yoğun oldu. Kahraman Tazeoğlu’nun seslendirdiği şiirlere eşlik eden vatandaşlar, program sonunda Tazeoğlu’nu dakikalarca alkışladı.

Sanata ilgi daha da artsın

Gördüğü ilgiden memnun kalan Kahraman Tazeoğlu, sanat ve edebiyatın öneminde dikkat çekerek, “Ülkemizde gün geçtikçe gençlerimiz sanat, kültür ve edebiyata daha çok ilgi gösteriyor. Bu durumdan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu ilgi artarak devam eder. Gösterdiğiniz ilgi ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.