Ziyarete Kent Konseyi Başkanı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Durmuş, Akyazı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tutar, Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Akyazı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünden Cengiz Bilgin, Belediye Meclis Üyeleri Âlim Gül ve A. Hikmet Kurt, Avukat Fatih Kır, İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz katıldı.


Akyazı İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir tarafından karşılanan Akyazı Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri başsağlığı dileklerini iletti. Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Hasan Akcan, yaşanan terör saldırılarından duydukları üzüntüyü dile getirerek, “Geçtiğimiz günlerde yaşanan bizleri ve tüm ülkemizi derin üzüntüye boğan hain terör saldırısını kınıyor ve bir daha böyle acıları yaşamamayı cenabı Allah’tan diliyoruz. İlk olarak tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve şehit ailelerine Allah’tan sabırlar diliyoruz. Emniyet teşkilatımızın acısına ortak olmak ve Polisimizin yanındayız demek için buradayız. Bu ülkenin kahraman evlatları Polislerimizin her zaman yanındayız. Her zaman polisimizin destekçisiyiz. Tek başına iktidar olan her ülkede bu zamana kadar liderler darbe ile indirilmeye çalışılmış ve o ülkenin birlik ve düzeni bozulmak istenmiştir. Bizim ülkemizin de böyle güçlü ve ileri görüşlü bir lideri olması düşmanlarımızın da çok olmasına neden oluyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu hainlerin inlerine gireceğiz dedi ve girdi. Tek bir terörist kalmayana kadar mücadele edeceğiz, onlara dünyayı dar edeceğiz dedi ve yaptı. Yapmaya da devam ediyor. Ülkemizde bulunan bulunmayan tüm hainlere, teröristlere savaş açan Cumhurbaşkanımızın gösterdiği başarıyı ülkemiz vatandaşlarının birlik ve beraberliğini tüm ülkeler kıskanıyor. Ülkemizin üzerine haince planlar yaparak teröristleri besliyorlar ve silah yardımı yapıyorlar. Ülkemizin güvenlik güçleri de bu teröristleri, hainleri tek tek inlerinde yakalayarak cezasını veriyor. Görevini vatan aşkı ile yapan ve mücadele eden istihbarat, emniyet, asker, polis savcılarımızın büyük emekleri var ve her biri bizler için çok değerli. Her birinin yanındayız ve destekçisiyiz. Onların bu mücadeleye verdiği destek son çırpınışlarını yapan hain terör örgütlerinin ülkemize daha da çok saldırmasına neden oluyor. Şu çok iyi bilinmelidir k; geçmişte olduğu gibi bundan sonra da ve her zaman olacağı gibi bu milletin birlik ve bekasını bozmaya hiç kimsenin gücü yetemez. Bizler gücümüzü Allah’tan alır yalnızca Allah’a boyun eğeriz” dedi.



Yeni Kaymakam’a ziyaret
Akyazı Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Akyazı Kaymakamlığına geçerek yeni Kaymakamı Ömer Kalaylı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kent Konseyi üyeleri, yeni Kaymakam Kalaylı’ya görevinin hayırlı olmasını diledi.