Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun 4 aylık oğlu Hamza Sofuoğlu, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Hamza bebeğin cenazesi İstanbul’dan özel araçla Kenan Sofuoğlu’nun memleketi  Akyazı ilçesine getirildi. Oğlunun tabutunu ellerinde cami avlusuna götüren Sofuoğlu, kılınan cenaze namazında gözyaşlarına boğuldu.

Akyazı Merkez Büyük Camii'nde kılınan cenaze namazına; Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve yakınları katıldı.

Cenaze namazının ardından Hamza Sofuoğlu aile kabristanlığında toprağa verilirken, Kenan Sofuoğlu ve Julia Looman oğullarının kabrinin başında dua etti.

Sofuoğlu, 4 Mart'ta dünyaya gelen ve 2 Mayıs'ta Alanya'da beyin kanaması geçiren oğlu Hamza Sofuoğlu için Türk halkından dua istemişti.

İKİ AĞABEYİNİ DE KAZADA KAYBETTİ

Bugün bebeğini kaybetmenin hüznünü yaşayan Kenan Sofuoğlu, kendisi gibi motosiklet yarışçıları olan ağabeyleri Bahattin Sofuoğlu’nu 2002 yılında trafik kazasında, Sinan Sofuoğlu'nu ise 2008 yılında motosiklet kazasında kaybetmişti.