Oda seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Kemal Yavuz, projeleriyle üye esnaflardan büyük destek görüyor. Yavuz, genel kurulda başkan seçildiği takdirde maaşını İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirleyeceği öğrencilere burs olarak vereceğini açıkladı.

Türkiye Kantin İşletmecileri Federasyonu Genel Başkan Vekilliği ve Sakarya Kantin İşletmecileri Dernek Başkanlığı görevini de yürüten Kemal Yavuz seçimler için üye esnafları tek tek geziyor.

Esnaflardan büyük ilgi gören Sakarya Kitap Kırtasiye Büfe Gazete Bayileri Tekel Madde Satıcıları Kantinciler Esnaf Odası başkan adayı ziyaretlerinde oda başkanı seçilmesi halinde uygulamaya koyacağı projeleri anlatıyor. Birebir tüm esnafları gezerek genel kurulla ilgili üyelerin düşüncelerini alan başkan adayı Yavuz; “Biz biriz birlikte yöneteceğiz” sloganının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, bu zamana kadar dağınık bir halde bulunan esnafı birbirini tanır hale getirip odayı hep birlikte yöneteceklerini ifade etti.

16 Aralık’ta oda üyesi esnafların katılımıyla başkan adaylığını açıklayan Kemal Yavuz, seçildiği takdirde görev yaptığı tüm sürelerde maaşının tamamını, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirleyeceği öğrencilere burs olarak vereceğini belirtti.

Bu açıklaması ile üye esnaflar tarafından büyük takdir gören Yavuz, amacının ne makam ne para olduğunu, hedefinin üye esnaflara hizmet etmek olduğunu belirtti.