İlçe Başkanı Sebahattin Gülbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çark Sanayi esnafını gezen Zafer Kazan hem esnafın sıkıntılarını dinledi hem de projelerini anlattı.

Serdivanlı esnafımız kazanacak

CHP Serdivan Belediye Başkan adayı Zafer Kazan, “Günlerdir sokak sokak geziyorum ve görüyorum ki çok ciddi sıkıntılar içindesiniz. Bu ekonomik darboğaz hepimizin belini bükmüş durumda. Belediyemizin alımlarını Serdivan esnafından karşılayacağız. Başka illerden gelen kişileri değil bizzat Serdivanlı esnafımızı kalkındıracağız. İstanbul, Kocaeli veya Yalova değil Serdivan kazanacak, Serdivanlı esnafımız kazanacak. İşi yine ehline vereceğiz ama önceliğimiz kendi esnaflarımız olacak. Dayanışmayı güçlendireceğiz. Sosyal bir belediyecilik anlayışı ile halkımızın ekonomisine destek olacağız ve bu zor günlerde birbirimize tutunacağız, sahip çıkacağız” şeklinde kontu.

Zafer Kazan, Serdivan’da dayanışmayı büyüteceklerini ve sosyal bir belediyecilik örneği göstereceklerini anlattı.

Halk kart uygulaması

Göreve gelmesi durumunda ‘Halk Kart’ uygulamasını hayata geçirerek ihtiyaç sahibi vatandaşların sosyal yardımlardan faydalanmasını sağlayacaklarını anlatan Zafer Kazan, “Herkesin başkanı olmak için çıktım bu yola. Göreve gelmem durumunda herkesin, her kesimin ihtiyaçlarını gideren bir yönetim anlayışı ile hizmet vereceğiz. Halk Kart uygulaması ile ihtiyaç sahiplerine destek olacağız. Yine ihtiyaç sahibi ailelerimize mama ve bebek bezi yardımı yapacak, sosyal güvencesi olmayanlara da ücretsiz süt imkanı sağlayacağız. Mahallelerde açacağımız kreşler ile kar amacı gütmeden çocuklarımıza kaliteli bakım ve eğitim imkanı sağlayacağız. Gerçekleştireceğimiz tüm projeler ile ilçemizde birlik beraberlik duygusunu, dayanışma ruhunu güçlendireceğiz ve sosyal belediyecilik örneği göstereceğiz” diye konuştu.