Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner ve Kaynarcalı muhtarları ağırladı. Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada muhtarların talep ve isteklerini tek tek not alan Başkan Ekrem Yüce, çözüme ilişkin adımların atılması için gerekenin yapılacağını ifade etti. Görüşmenin sonunda Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı Türkan Öner ve Kaynarcalı Muhtarlar ilçeye yapılan hizmetler adına teşekkür etti.

"SASKİ’nin müstakil bir şubesini ilçemize kazandıracağız"
Şehrimizdeki her ilçenin modern bir görünüme kavuşması için göreve geldiği günden itibaren gündüz gece çalıştıklarını ifade eden Başkan Yüce,
“Kaynarca ilçemizde yaklaşık 50 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. İlçemiz için büyük önem arz eden sağlam altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu sorunu da kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Su arızaları ve altyapı için SASKİ’nin müstakil bir şubesini ilçemize kazandırmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Tüm bunların yanında ilçede bulunan mezarlıkların bakımı ve düzenlemeleri için gerekli talimatları verdim” dedi.

"Kaynarca’nın sosyal hayatına katkı sağlayacak"
Melen Botanik Vadisi’nin bölgeye kattığı değere de değinen Başkan Yüce,
“70 kilometre uzunluğa sahip 4 bin dönümlük Melen İsale Hattı üzerinde yer alan Melen Botanik Vadisi projesi kapsamında bölgeyi tıbbi ve aromatik bitkilerle buluşturduk. İnşallah kısa zamanda hayata geçirmeyi hedeflediğimiz bisiklet ve yürüyüş yolları ile de bölgenin sosyal yaşantısına katkı sağlayacağız. Bunun yanı sıra çiftçimizin üretmiş olduğu Kaynarca’ya has yöresel ürünleri de üreticimizden alarak Yöresel Ürünler Mağazamızda tüketici ile buluşturacağız. Böylelikle ilçemizin yöresel ürünlerinin tanıtımına ve ilçe ekonomisine katkıda bulunacağız” ifadelerine yer verdi.